Afbeelding

Koningsdag programma Nistelrode

zaterdag 27 april 2024 10:00

NISTELRODE - Het belooft een gezellige ochtend te worden op Koningsdag op en rond het Raadhuisplein in Nistelrode! Stichting Jeugdbelangen Nistelrode heeft een mooi programma samengesteld voor alle kinderen uit Nistelrode.

Om 10.00 uur wordt de viering van Koningsdag geopend met medewerking van het Oranjecomité, Muziekvereniging Animato, het gilde Sint Antonius Abt – Sint Catharina en wethouder Maarten Everling zijn ook van de partij.

Spellencircuit
Zodra de vlaggen gehesen zijn, is het tijd om te starten met het spellencircuit. Er is van alles te beleven, zoals diverse Oud-Hollandse spelen, een luchtkussen speciaal voor peuters en kleuters en voor wie van actie houdt, kan terecht op de bungeerun.
De kinderen kunnen de spellen spelen met een vriend(in) of broer/zus. Ben je alleen? Ook dan kun je meedoen! Zodra het aantal deelnemers om het spel te spelen bereikt is, kan het spel van start gaan. De spelbegeleider zal dit begeleiden.

Ranja in je eigen oranje beker
Tevens is het vanaf 10.00 uur mogelijk om voor € 2,50 een braskaart met oranje beker te kopen. Met deze braskaart kun je tijdens het spelen van de spellen wat lekkers halen (poffertjes, fruit en ranja/water) en tevens kun je deze inzetten als je geschminkt wil worden of een leuke glitter tattoo wil. Bij de aankoop van de braskaart krijg je een stevige oranje beker die je de hele ochtend kunt gebruiken om wat drinken te halen. De beker blijft van jou en na afloop neem je hem mee naar huis waar je hem ook nog kunt gebruiken. Zo zorgen we er samen voor dat we minder afval produceren.

Koningsdans
We sluiten de ochtend omstreeks 12.45 uur af door met alle kinderen lekker te dansen en zingen op de Koningsdans van 2024. Natuurlijk spelen en dansen de iconen van Stichting Jeugdbelangen, Bob en Gemma, lekker mee! Zorg dat je er bij bent!
Vragen of zin om een spel te begeleiden? Neem contact op met de organisatie via koningsdagnistelrode@hotmail.com.

Locatie