Afbeelding

Inloopavond: Stichting Hands on the Future

woensdag 1 mei 2024 19:30 tot 21:30

HEESCH - Jackson Lankas, de Keniaanse contactpersoon voor Stichting Hands on the Future, brengt momenteel een bezoek aan Nederland. Hij voelt zich hier erg welkom. Jackson: “Het land is koud, maar de mensen zijn er warm en vriendelijk.”

Stichting Hands on the Future, actief in Kenia, zet zich in om kansarme kinderen een kansrijkere toekomst te bieden. Dit wil zij bereiken door deze kinderen goed onderwijs aan te bieden. Onderwijs is dé  basis voor een betere toekomst. 

Jackson is erg dankbaar voor de hulp die vanuit Nederland wordt ontvangen. Dankzij deze steun, die volledig ten goede komt aan de kinderen, kan het mogelijk worden gemaakt veel kinderen, met hun familie, een kans op een betere toekomst te geven. 

Stichting Hands on the Future organiseert woensdagavond 1 mei een informatieavond. Op deze avond word je meegenomen in de werkzaamheden van deze stichting in Kenia. Tevens heb je de mogelijkheid om zelf kennis te maken met Jackson. Hij behoort tot de Maasai-stam en vertelt op deze avond ook wat over zijn land en cultuur. 

Je bent van harte welkom tussen 19.30 en 21.30 uur in SCC de Pas. Noteer het in je agenda. De entree is gratis. Ben je ook geïnspireerd door dit verhaal? Neem dan een kijkje op www.handsonthefuture.nl en doneer. Stichting Hands on the Future is namelijk volledig afhankelijk van donaties

Locatie