Bedrijvengids

Brabant Klimaattechniek

John van Kessel van Brabant Klimaattechniek is van vele markten thuis en is, na de opleiding airco- en warmtepompinstallateur met succes te hebben afgelegd, begonnen met het monteren van airco's en warmtepompen bij particulieren en bedrijven in de regio Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. John houdt van secuur werken en streeft naar perfectie. "Een warmtepomp moet goed werken. Dat is enorm belangrijk en daarom moet je je goed laten voorlichten als je van plan bent er eentje aan te schaffen. Als zo'n pomp, waar je overigens nu nog subsidie voor kunt krijgen, verkeerd is aangesloten, kan je rendement, op jaarbasis gezien, flink tegenvallen. Een goed advies is dus enorm belangrijk, evenals een goed geïsoleerd huis en dubbele beglazing. Ook de leeftijd van je cv-ketel is van belang. Het is dus zeker niet een kwestie van zomaar even snel een warmtepomp plaatsen", weet John die merkt dat er vooral in de maand oktober veel vraag is naar warmtepompen.

Ook voor het plaatsen van een airco zit je bij Brabant Klimaattechniek, die installaties van onder andere LG, Daikin en Mitsubishi kan leveren en installeren, goed. "Met een airco kun je, naast je huis lekker koel houden, ook verwarmen. In beide gevallen geldt natuurlijk, net zoals bij een warmtepomp, dat je je goed moet laten adviseren. Waar wil je dat de airco komt te hangen? Je wilt niet dat dat deze in je gezicht blaast, da's zowel bij verkoeling als verwarming niet fijn. Ook hierbij kan ik uitstekend adviseren."

Interesse in een warmtepomp of airco? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met Brabant Klimaattechniek. John legt je graag alle mogelijkheden voor.

Contactgegevens

Brabant Klimaattechniek

Julianastraat 3

5473EJ Heeswijk-Dinther

Tel 06-54211209