50PLUS Bernheze i.o. zoekt versterking!
50PLUS Bernheze i.o. zoekt versterking!

50PLUS Bernheze i.o. zoekt versterking!

Gemeente Bernheze

De politieke partij 50PLUS heeft bij de laatste Tweede Kamer verkiezingen in Bernheze een zodanig aantal stemmen behaald dat 2 zetels in de gemeenteraad mogelijk zijn. Als liberale middenpartij die staat voor behoud van sociale waarden is dat logisch gezien de afbraak van deze waarden die de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden. 

De 50PLUS Bernheze speerpunten zijn bestrijding van eenzaamheid, betere menselijke zorg, hettegengaan van leeftijdsdiscriminatie, meer veiligheid en burgers die zich niet gehoord voelen een stem terug geven en in het bijzonder de oudere generatie.  

Afdeling 50PLUS Bernheze i.o wil bij de gemeenteraadverkiezingen van 2022 met een ijzersterk team voor de dag komen en zoekt nog versterking met enthousiaste, doorzetters met sociale vaardigheden en een sterke maatschappelijke betrokkenheid. 

50plus is een politieke partij in oprichting en heeft geen zitting in de raad

Wilt u 50PLUS in Bernheze helpen zonder zelf actief mee te doen, wordt dan lid! Door lid te worden steunt u de politici van 50PLUS Bernheze die uw belangen behartigen en kunt u ook daadwerkelijk  meebeslissen over het verkiezingsprogramma 50PLUS Bernheze en belangrijke vragen tijdens de Algemene Leden Vergaderingen.

Daarnaast ontvangt u als nieuw lid een uitnodiging voor een rondleiding in de Tweede Kamer. Een fascinerend kijkje achter de schermen van onze democratie!

Lid worden kost je het eerste jaar 1 euro per maand. Vervolgens betaal je €25,- per jaar. 

Wil je zelf actief meedoen met team 50PLUS Bernheze i.o meld je dan bij Hans Bongers, mail: hans.bongers62@gmail.comof bel me op 06-1860 4538. 

50PLUS Bernheze i.o.
Hans Bongers

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 7 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 8 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 10 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 11 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 11 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 11 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze