Afbeelding
:

Aurora Con Brio wenst iedereen een fijne kerst

Kunst & Cultuur

HEESCH – Fanfare Aurora Con Brio zit midden in het georganiseerde digitale kerstconcert. Na het eerste filmpje van vorige week waarin ‘Do They Know It’s Christmas’ werd vertolkt, staat inmiddels het volgende en tweede filmpje online. Hierin spelen de leden van Aurora Con Brio een echte klassieker, namelijk ‘Merry Christmas Everyone’. 

Na de positieve en leuke reacties op de eerste video van het mini kerstconcert, is afgelopen zondag, 20 december, het tweede filmpje online gekomen. Dit filmpje is terug te kijken en te beluisteren op de Instagram- en Facebookpagina van Aurora Con Brio. Hiernaast kan de QR-code gescand worden en hiermee wordt ook rechtstreeks doorverwezen naar dit filmpje. 

Het online kerstconcert van Aurora Con Brio zal deze week afgesloten worden met een derde en laatste video. Hierin wordt het mooie kerstnummer ‘Mary’s Boychild’ ten gehore gebracht. Dit laatste filmpje zal op Eerste Kerstdag om 20:00 online komen. Houd ook hiervoor de sociale media van Aurora Con Brio in de gaten. Het kijken en luisteren zeker waard! 

Ook zo benieuwd naar het fraaie eindresultaat van ‘Merry Christmas Everyone’? Scan dan zeker even de QR-code of ga naar de Instagram- of Facebookpagina van Aurora Con Brio. Geniet hiernaast op Eerste Kerstdag ook nog van het laatste kerstnummer ‘Mary’s Boychild’. Aurora Con Brio wenst iedereen hiermee een fijne en vooral gezonde kerst toe!