Nistelrode verheugt zich op Gala Bobz
Nistelrode verheugt zich op Gala Bobz

Nistelrode verheugt zich op Gala Bobz

Welzijn & Maatschappij

NISTELRODE - Vrijdag 28 juni zetten we alle jongens en meiden die de basisscholen van Nistelrode verlaten in de SPOTlights! Alleen zij mogen de rode loper betreden. Begeleidt in allerlei originele creaties zullen zij de revue passeren met auto's, scooters en old-mobiles. Ook zijn alle meesters en juffen welkom op ons grandioos GALA-bal! De avond is van 19.30 tot 22.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom om mee te genieten van dit spektakel!

Een avond vol muziek, dans, gezelligheid, drankjes en hapjes. De jaarlijkse Miss en Mister Bobz verkiezing zorgt voor de nodige gezonde spanning.  "Voor de schoolverlaters is deze avond is entree gratis en wij zorgen voor de hapjes en een drankje. Namens alle vrijwilligers van de BOBZ wensen wij jullie een super avond!", nodigt de organisatie de jongeren uit.

Dit jaar is de route anders dan andere jaren. Rond de klok van 19.00 uur verzameld iedereen zich bij Sportpark De Schellen. 
Let op: de stoet legt een andere route af: Loo - Hoogstraat - Over den Dries – De Hoef - Toniesplein - Julianastraat – Kromstraat – Tramstraat – Lindestraat

"Deelname-eis: De voertuigen die deelnemen aan de stoet moeten voldoen aan de bepaling die gesteld is bij of krachtens de wegenverkeerswet 1994 en ingericht zijn voor het vervoer van personen", geeft de organisatie even serieus mee aan de schoolverlaters, maar besluit: "En alle belangstellenden langs de kant van de weg, heel veel plezier."

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 18 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 18 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 20 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 21 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 22 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 22 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze