VVD: Game, set and match?
VVD: Game, set and match?

VVD: Game, set and match?

Gemeente Bernheze

Tennissen in Loosbroek. Wat hebben we er de laatste jaren veel over gesproken! En nu zitten we misschien in de laatste game van deze wedstrijd. 

Ja, er is een opdracht aan het college, uit 2016, om over te gaan tot het zo spoedig mogelijk realiseren van een tennisgelegenheid in Loosbroek. Ja, er is een budget in de begroting gereserveerd. Maar donkere wolken pakken zich samen. Volgens het college is een tennispark ineens niet haalbaar meer! De kosten voor de realisatie als ook de exploitatie zijn niet afdoende. 

Hierdoor raken mensen het vertrouwen in de politiek kwijt. 

Heel bijzonder vindt de VVD. Wat is er gebeurd in de laatste maanden om tot deze conclusie te komen? Is het geen taak van verantwoordelijk wethouder Wijdeven om de raad te informeren wanneer er problemen zijn over een aan het college opgelegde opdracht? Wij hebben geen nieuwe informatie ontvangen? 

Voor de VVD-Bernheze is het duidelijk. Realiseer binnen het gestelde financiële kader de tennisbanen. Dit is altijd mogelijk geweest en moet nu ook kunnen door simpele en doelmatige plannen te maken. Laat de verenigingen zelf, zoals alle verenigingen dat doen, de exploitatie regelen. Volgens de verenigingen in Loosbroek kan dit. Daar hebben wij het volste vertrouwen in. 

En politiek alstublieft. Een dorp dat het vertrouwen kwijtraakt in het gemeentebestuur kan nooit de bedoeling zijn. Met zijn allen hebben we unaniem besloten tennissen in Loosbroek te realiseren. Doe wat we beloofd hebben en maak dit matchpoint. 

Vragen, opmerkingen of tips? info@vvdbernheze.nl 

Alexander Bongers
Burgerlid commissie Ruimtelijke Zaken

VVD-Bernheze

 

Afbeelding
Kunst & Cultuur 15 uur geleden Wie is de slimste van Loosbroek?
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 16 uur geleden Zonnebloem Nistelrode maakt kennis met de muziek-bingo
Afbeelding
Sport 17 uur geleden Kampers scoort wereldgoal voor voetballeskrijgend Sportclub Loosbroek
Afbeelding
Kunst & Cultuur 17 uur geleden Trouwdag voor Bart en Kim met het Sint Willebrordusgilde Heeswijk
Afbeelding
Sport 22 uur geleden Dertien keer Nederlands kampioen voor Dance Team Nistelrode
Afbeelding
Natuur & Dieren 23 uur geleden Kom woensdag 1 mei lekker naar de boerderij!