Afscheidsavond Wereldwinkel Heesch
Afscheidsavond Wereldwinkel Heesch

Afscheidsavond Wereldwinkel Heesch

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - Wereldwinkel Heesch is gestart met de leegverkoop: de korting maar liefst 40% op alles m.u.v. foodproducten! (Op=Op) Op 21 december worden de deuren van de winkel voorgoed gesloten. De Wereldwinkel heeft zich altijd met een stukje Bewustwording en Eerlijke Handel beziggehouden, dat is de reden waarom wij je graag een ‘gedachtegoed’ mee willen geven en nodigen wij je uit voor een bijzondere toneelvoorstelling op woensdag 11 december in CC De Pas te Heesch opgevoerd door het RIVOR Theater Tiel.

De voorstelling is samen met de statushouders gemaakt op grond van hun ervaringen als ‘nieuwe’ Nederlanders. In eerste instantie is de voorstelling gemaakt om de Nederlandse taal te oefenen. Echter het publiek was zo enthousiast en ontroerd, dat de voorstelling overal gevraagd wordt. Inmiddels heeft het RIVOR theater de voorstelling al tien keer uitgevoerd.

In deze voorstelling nemen statushouders je mee in het verleden, heden en de toekomst. Hoe is het om in te burgeren in Nederland? Wat missen ze uit hun eigen land? Wat zijn hun toekomstdromen?

Via dit artikel wordt iedereen uitgenodigd om naar deze gratis voorstelling te komen kijken.

De voorstelling begint om 20.30 uur en duurt ongeveer 45 minuten. De kaartjes zijn te bestellen (gratis) via wwheesch@home.nl of af te halen in de wereldwinkel te Heesch.

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 2 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 4 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur gisteren Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze