50plus: Leven met het coronavirus
50plus: Leven met het coronavirus

50plus: Leven met het coronavirus

Gemeente Bernheze

50PLUS is een jonge partij voor alle leeftijden met als speerpunten: bestrijding van eenzaamheid, menselijke zorg, tegengaan van leeftijdsdiscriminatie, veiligheid en natuurlijk de belangen van de ouderen altijd in het vizier houdend. 

De vakanties zitten er bijna weer op, een vakantie die anders was dan dat we gewend waren. De 1,5 meter maatschappij blijft wennen, alleen al omdat we de knuffel missen. Toch is het zich houden aan de coronaregels nodig. Voor- en tegenstanders, waar niets op tegen is, moeten desondanks het respect voor elkaar blijven houden. Alleen samen staan we sterk! 

Het aan de coronaregels houden blijft nodig om onze kwetsbare ouderen, zieke mensen, jongeren met onderliggende klachten en ook om onze gezamenlijke vrijheden, te beschermen want corona is er en daar zullen we samen mee moeten dealen. Onze ouders, opa’s, oma’s zij hebben het heel zwaar gehad, geen bezoek, geen arm om de schouder of een knuffel en geen kleinkinderen. 

50plus is een politieke partij in oprichting en heeft geen zitting in de raad
Hierop terugkijkend hebben thuiszorg en mantelzorgers het behoorlijk voor de kiezen gehad en de ziekenhuizen en verpleeghuizen hebben overvol gelegen. Het verplegend personeel heeft de handen vol gehad. De gezichten van deze hardwerkende mensen achter hun maskers spraken boekdelen. Zij hebben veel applaus mogen ontvangen. Dat was een pracht gebaar. Heeft U er al eens gedacht om iemand persoonlijk een dank-je-wel te geven? 

50PLUS Bernheze i.o. volgt dit alles op de voet en maakt zich klaar voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. Wilt U lid worden (eerste jaar € 12,-) of actief meedoen? Meldt U zich dan aan bij hans.bongers62@gmail.com of bel 06-18604538.