HBV 1 wint opnieuw
HBV 1 wint opnieuw

HBV 1 wint opnieuw

Heesch

HEESCH - Afgelopen week speelden badmintonteams uit de regio de tweede speelronde in de competitie. In deze speelronde nam HBV 1, het hoogst spelende team van de Heesche Badminton Vereniging, het op tegen badmintonvereniging Sparrenburg uit Rosmalen. 

Het Heesche team, spelend in de vaste formatie bestaande uit Reni van der Wielen, Tessa Hoeks, Joost Verhees en Dennis van den Berg, won de eerste wedstrijd van het seizoen met 11-5 en hoopte in de tweede speelronde opnieuw de winstpunten in Heesch te houden. Het team begon daar voortvarend aan door het overgrote deel van de enkelspelen te winnen. Van de vier enkelspelen die gespeeld werden wisten de Heeschenaren er drie te winnen. 

In het dubbelspel waren de teams duidelijk meer aan elkaar gewaagd. Zowel de dames als heren hadden meer moeite om de shuttle bij de tegenstanders uit Rosmalen op de grond te krijgen en incasseerden de nodige tegenpunten. De beide dubbelspelen werden met een gelijkspel afgesloten, waardoor de winst over de gehele wedstrijd in de gemengd dubbel spelen nog binnen gesleept moest worden. 

Gemakkelijk ging dat niet. De spelers uit Rosmalen lieten zien ook in het gemengd dubbelspel gewaagde tegenstanders te zijn. Nipt wisten Tessa en Joost de beide sets van hun dubbelspel te winnen. Later voegden Reni en Dennis nog een laatste winstset aan de eindstand toe. Genoeg om te totale wedstrijd met 11-5 te winnen en opnieuw winstpunten in de poule zeker te stellen. 

Meer uitslagen zijn te vinden op www.hbv-heesch.nl  

Op de foto: Reni van der Wielen

Afbeelding
Kunst & Cultuur 22 minuten geleden 50 jarig-jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur en gratis te bezoeken voor Nisseroise inwoners: het..
Afbeelding
Kunst & Cultuur 2 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 3 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 3 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Blog 3 uur geleden Onbetaald verlof en sabbatical
De complete Bronsschat is een van de topstukken van de afdeling Nederland in de Romeinse
tijd in het Rijksmuseum van Oudheden.
Kunst & Cultuur gisteren Bronsschat van Nistelrode na 20 jaar terug!