Film: Parasite bij CC Nesterlé
Film: Parasite bij CC Nesterlé

Film: Parasite bij CC Nesterlé

Welzijn & Maatschappij

NISTELRODE - Tijdens de filmavond op 26 donderdag 26 november toont CC Nesterlé de Koreaanse satire Parasite, winnaar van 4 Oscars, waaronder ‘Beste film’. Parasite vertelt het verhaal van de werkloze Ki-taek en zijn gezin die in een krappe woning een arm bestaan leven. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren.

Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

Recensies:
VPRO Cinema: "Eigenzinnig en onvoorspelbaar”
De Volkskrant: "Een meesterwerk"
De Morgen: "Meesterlijk gefilmd én verrukkelijk grappig"

Filmliefhebbers genieten in huiskamersetting coronaproof van deze drama-komedie. Op veilige avond een unieke avond uit. Tickets alleen vooraf te reserveren via ticket@nesterle.nl. Vanwege tijdelijke sluiting van de bar – is het toegestaan om zelf een (non-alcoholisch) drankje mee te nemen in de zaal. Is de zaal 'vol', dan wordt deze film nogmaals op een nieuwe datum vertoond.

26 november, CC Nesterlé: Parasite (132 min.)
Aanvang van de film is 19.30 uur.
Toegang € 5,00.