Beeldbellen/ videoconsultatie bij Fysio Steins
Beeldbellen/ videoconsultatie bij Fysio Steins

Beeldbellen/ videoconsultatie bij Fysio Steins

Gemeentenieuws

HEESCH - Heeft u last van HOOFDPIJN of spanningen in uw KAUWSPIEREN? Of past u deze uitdrukkingen toe? ‘Even doorbijten’ of ‘even de kiezen op elkaar zetten’. Herkent u dit? ‘U loopt op uw tandvlees’. Dan help ik u graag via video bellen op weg naar een gezondere levensstijl.

Spanning, overbelasting en verkeerde mondgewoontes. In de huidige corona crisis tijd ervaren veel mensen druk en leggen sommigen ‘de lat erg hoog’, of ervaren spanning in hun bestaan. Het kan zijn dat u ongemerkt een en ander afreageert op, of via het kauwstelsel. We kennen een tal van uitdrukkingen, die verwijzen naar de relatie tussen spanning en het kauwstelsel. Denk bijvoorbeeld aan, ‘je ergens in vastbijten’, ‘je verbijten’, ‘veel aan je kop hebben’.

Stress is in essentie een gezonde fysiologische reactie. Echter als stress lang aanhoudt, of als je niet door hebt dat er een relatie bestaat tussen het ontstaan van je (pijn)klachten en verkeerde mondgewoontes als uitingsvorm van spanning, kunnen patronen erin slijpen en kan overbelasting optreden. Deze overbelasting kan onder andere de spierspanning flink doen toenemen. Ik als Orofaciaal Fysiotherapeute ga hier graag met u mee aan de slag. Vanwege het coronavirus kunnen we u op dit moment niet behandelen op onze locatie, Hoogstraat 11 in Heesch. Dit is pas weer mogelijk zodra het RIVM ons weer groen licht geeft.

Beeldbellen/ videoconsultatie
Een “spreekuur” op afstand met beeldbellen biedt zowel patiënten en zorgverleners bescherming tegen het Coronavirus. Hiervoor kunt u met ons, per mail, een afspraak maken. Deze behandeling wordt door de verzekering uit uw aanvullende verzekering gefinancierd.

We hebben hiervoor enkele gegevens van u nodig, te weten:
• Uw achternaam en voorletters
• Geboortedatum
• Postcode, adres en woonplaats
• E-mailadres en uw 06-nummer
• Naam van uw huisarts.

Als u een beeldbel afspraak wilt, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar: info@fysiosteins.nl voorzien van de hierboven gevraagde gegevens. Wij vragen tijdens het eerste contact dan nog naar uw Burgerservicenummer (BSN) en ID-nummer (identiteitskaart).