Kindervakantieweek Nistelrode 2020 komt met speciale editie!
Kindervakantieweek Nistelrode 2020 komt met speciale editie!

Kindervakantieweek Nistelrode 2020 komt met speciale editie!

Welzijn & Maatschappij

NISTELRODE - Vanwege de Corona maatregelen kan dit jaar het evenement Kindervakantieweek in Nistelrode niet door gaan. Maar helemaal niets is volgens de organisatie Kindervakantieweek en SJB Nistelrode geen optie. Vandaar deze speciale editie DIY, do it yourself. Dus eigenlijk doe het zelf! 

Inschrijven
De Kindervakantieweek is dit jaar echt een week, van 15 t/m 22 augustus. Woon jij in Nistelrode en zat jij afgelopen jaar op de basisschool? Dan kun jij mee doen! Schrijf je in voor 10 juli via de website www.kvwnistelrode.nl. Het inschrijfgeld is 2,50 euro per kind. 

Hoe werkt het
Na de inschrijving ontvang je een bevestiging. En na 10 juli ontvang je van de organisatie het adres waar jij op zaterdag 15 augustus jouw KVW tas mag ophalen. 

Tijdens de Kindervakantieweek wordt er veel getimmerd, geknutseld, gepuzzeld en gespeeld. We proberen van dit alles iets in de tas te doen om thuis mee aan de slag te gaan. We denken dat je veel zelf kunt en zodat de ouders ook nog even vakantie hebben. 

Prijzen
Met de DIY opdrachten kun je ook leuke prijzen winnen! Welke dat zijn en hoe je ze kunt winnen, dat weet je als je de tas op komt halen. Want we zorgen dat we daar een goede uitleg in doen, zodat jij aan de slag kunt!

Vragen
Kijk op onze website voor alle informatie www.kvwnistelrode.nl en volg ons ook op Facebook!

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 6 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 7 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 9 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 10 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 10 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 10 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze