Smarthome Services nieuwe Rabo Starter van het Kwartaal
Smarthome Services nieuwe Rabo Starter van het Kwartaal

Smarthome Services nieuwe Rabo Starter van het Kwartaal

Gemeentenieuws

BERNHEZE - Woensdagmiddag 28 oktober vond de 6e editie plaats van de verkiezing Rabo Starter van het Kwartaal van Rabobank Oss Bernheze. Vanwege de coronacrisis hebben de verkiezingen even stilgelegen. Maar nu vond hij in een online editie plaats. John van Krieken met zijn nieuwe onderneming Smarthome Services uit Loosbroek sleepte de titel in de wacht.

Goed voorbereid zaten de genomineerden klaar achter de laptop om over hun nieuwe onderneming te pitchen. De spits werd afgebeten door Maurits ter Horst en Martijn van Loon van Burgerbar Ome Toon uit Oss, gevolgd door John van Krieken van Smarthome Services uit Loosbroek. Ineke Pennings en Rita van de Ven met Wilskracht uit Vinkel waren de hekkensluiters met hun krachtige pitch.

Smarthome Services help energietransitie
Met zijn nieuw gestarte onderneming draagt John van Krieken bij aan de energietransitie. Alle inwoners van Nederland krijgen te maken met de transitie naar duurzame energie. En met zijn domotica totaaloplossing zorgt hij ervoor dat hij bewoners van nieuwe en bestaande woningen hierbij helpt. Daarbij zorgt hij ook voor betaalbare oplossingen. Deze belangrijke bijdrage bracht hem de titel Rabo Starter van het Kwartaal op. “Ik heb vooral veel werk vanuit mijn landelijk netwerk en ik hoop dat door het winnen van deze titel mensen uit deze regio mij beter weten te vinden.”, aldus John.

Betaalbare domotica totaaloplossingen voor duurzaam wonen
John noemt zich een ondernemende techneut. Hij was al geruime tijd hobbymatig bezig en zag de toegevoegde waarde om mensen hiermee te helpen. Met zijn kersverse bedrijf heeft hij van zijn hobby zijn werk gemaakt. Met Smarthome Services richt hij zich op één concept wat alles aan elkaar koppelt, en dat maakt het uniek. “Mensen zeggen vaak dat ze geen domotica willen, maar ondertussen hebben ze een afstandsbediening voor de zonwering, een app voor de zonnepanelen, verwarming en verlichting. Ik zorg ervoor dat met onze domotica totaaloplossing de woning zodanig aangepast wordt dat zaken die nu op zichzelf staan met één druk op de knop gaan samenwerken. Dit zorgt voor comfort, gemak, maar ook voor het verduurzamen van de woning en daardoor ook geldbesparing.”, zegt John hierover. Dat laatste is hem niet vreemd. Hij is al langer als vrijwilliger gekoppeld aan de Bernhezer Energie COöperatie (BECO) waarmee hij ook leden helpt met het besparen op de energie. “Ik merk dat mijn klanten enthousiast zijn over deze totaaloplossing en de toegevoegde waarde ervaren. Laatst zei een tevreden klant tegen mij dat hij wilde dat hij mij twee jaar eerder was tegengekomen. Daar doe ik het voor!”

Met deze verkiezing biedt Rabobank Oss Bernheze starters in de regio de helpende hand door middel van een PR boost. Op rabo.nl/ossbernheze/startervanhetkwartaal lees je meer over de verkiezing en hoe je als startende ondernemer genomineerd kunt worden.