Ontwikkelingen in Nistelrode gaan ons allemaal aan
Ontwikkelingen in Nistelrode gaan ons allemaal aan

Ontwikkelingen in Nistelrode gaan ons allemaal aan

Algemeen

NISTELRODE – Vorige week dinsdag vond een bijeenkomst plaats van Dorpsraad Nistelrode in Nesterlé. Zes onderwerpen kwamen aan de orde waar we voor en met u aan werken. Zoals de Centrumvisie inclusief een tweede supermarkt, de balans tussen recreatie en natuur in De Maashorst en Samen Nistelrode, een platform voor de onderlinge verbinding in het lokale Sociaal Domein. 

Een ondernemer vertelde over de herinrichting van de Brouwershoeve locatie. De wethouder gaf inzicht in de nieuwe sociaal domein strategie en Ons Welzijn nodigt bewoners uit mee te denken voor de opzet van een nieuw preventieplan. Daarna gingen we met elkaar in gesprek om te horen wat u wilt: aan welke onderwerpen moet de dorpsraad aandacht besteden. En of u daarbij een rol wilt spelen en zo ja, welke. 

Een prima opkomst, in een constructieve en warme sfeer. Avondvoorzitter Jolanda Ritter zei het al: “Fijn dat u bent gekomen, ondanks de hitte én de voetbalwedstrijd!”

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 21 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 22 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 23 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 23 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze