Dé Heesche Bingo Show
Dé Heesche Bingo Show

Dé Heesche Bingo Show

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - Ff een rondje bij het Bomenpark, gezellig een drankje in 't Dorp, een lekkere pannenkoek met de vriendengroep of lekker buurten met je favoriete snack in de hand. We missen het allemaal. Heesch verdient in deze tijd wat entertainment, waarbij ondanks alle ellende toch nog een beetje gelachen kan worden. Zo is het initiatief ontstaan om Heesch een hart onder de riem te steken en elkaar door deze quarantaine tijd heen te helpen. En wel met een heuse online entertainment avond, namelijk 'Dé Heesche Bingo Show.'

In het verlengde van de gedachten van 'Ben loyaal, koop lokaal' hebben bekende Heeschenaren een initiatief opgezet door de Heesche horeca te verenigen en 'Dé Heesche Bingo Show' te organiseren zaterdag 25 april vanaf 20.00 uur via een livestream. De opbrengsten van de bingoavond gaan naar de deelnemende Heesche horeca. Daarnaast zit de show vol lokale prijzen die absoluut de moeite waard zijn. De avond wordt gehost door de meest geschikte quizmasters van Heesch: Bert van Hoek & Jochem Goossens, ondersteund door het zang talent van Mick van Haaren en aan elkaar gedraaid door wereldberoemde Heeschenaar DJ Menno. De strekking van de avond is een hoop plezier met een grote knipoog. Een evenement bedoeld om Heesch weer eens lekker te laten lachen en tegelijkertijd jezelf bezig te houden vanaf de bank, omdat je toch iets moet op de zaterdagavond.

Bingo kaarten zijn te bestellen voor €12,50, voor een avond vol entertainment, leut en gezelligheid vanaf je bank! Deze zijn te bestellen via www.heesch.nl.