Stemt u ook op Family Restoration Services?
Stemt u ook op Family Restoration Services?

Stemt u ook op Family Restoration Services?

Heesch

HEESCH - Sinds 2009 zijn Sjaak Groen en Anneke Stultiens uit Heesch, betrokken bij een aantal projecten van Family Restoration Services in Port Elizabeth, Zuid- Afrika.

Alle projecten van FRS hebben als doel om de kinderen uit de Township 'Motherwell' betere leefomstandigheden en meer kansen te bieden. Naast een vijf-tal opvanghuisjes voor kinderen die in een bedreigde situatie leefden, is er een zogenaamd 'transitiehuis' voor de oudere jeugd, waar ze onder begeleiding leren om zelfstandig te functioneren in de maatschappij.

Daarnaast zijn er twee crèches en een voetbalclub, waar de jeugd naast de trainingen ook normen en waarden bijgebracht krijgt.

Sinds oktober 2011 hebben ze hier in Nederland met een aantal anderen een eigen stichting. Zij steunen de genoemde projecten financieel (via donoren en door acties op te zetten) met financiële onafhankelijkheid als doel. Van de gemeente Bernheze ontvangen ze al heel wat jaren een mooi bedrag als ondersteuning, waar ze erg dankbaar voor zijn. Tevens hebben ze twee jaar de opbrengst mogen ontvangen van 'Tocht met een missie', jaarlijks gehouden in Heesch.

Als stichting hebben ze zich ingeschreven voor de 'Actie Warm Hart' van de KRO/NCRV. Er hebben zich 100 projecten ingeschreven, met de hoop om in de prijzen te vallen. Na het openen van de link kun je lezen waar ze zich nu voor inzetten. Hiervoor hebben ze stemmen nodig, heel veel stemmen. Wil je de stichting helpen? Door de link te openen kun je je stem aan de stichting geven (stemmen via internet explorer lukt niet, wel via bijvoorbeeld Firefox.

Stem jij ook mee? Stem dan vóór 14 november!!

warmhart.kro-ncrv.nl