Koninklijke Oud ijzer actie
Koninklijke Oud ijzer actie

Koninklijke Oud ijzer actie

Welzijn & Maatschappij

HEESWIJK-DINTHER – Koninklijke Fanfare St. Willibrord is een muziekvereniging die muziek maken met kwalitatief goede instrumenten erg belangrijk vindt. Zij is daarom constant bezig om haar instrumenten te onderhouden, te vernieuwen of te reviseren. Dit is een kostbare aangelegenheid en daarom worden jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd die als doel hebben de financiën gezond te houden.

Een hiervan is de jaarlijkse oud ijzer actie welke momenteel weer voor de deur staat. Op zaterdag 3 oktober rijden de koninklijke aanhangers door Heeswijk om jouw oud ijzer op te halen. Hang uiterlijk vrijdagavond 2 oktober het raambiljet, dat je in jouw brievenbus hebt ontvangen, goed zichtbaar voor het raam. In de loop van de zaterdag belt de fanfare dan bij jou aan en wordt het ijzer opgehaald.

Wat halen de leden van ‘De Koninklijke’ graag op?
Oude metalen zoals fietsen, radiatoren, lood, aluminium, koper. 'Huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, drogers, beeldschermen etc. (maar geen koelkasten, vriezers en TV’s). Autoaccu’s. mobieltjes en elektra kabels. Bruingoed zoals audio- en videoapparatuur'

Je kunt het hele jaar door contact opnemen om jouw oud ijzer op te laten halen. Bel 06-25543733 of mail oudijzer@koninklijkefanfare.nl en wij komen snel bij jou aan.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 14 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 15 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 17 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 18 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 18 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 18 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze