Vastenactiecampagne 2019: Water verandert alles!
Vastenactiecampagne 2019: Water verandert alles!

Vastenactiecampagne 2019: Water verandert alles!

Heesch

HEESCH-NISTELRODE-VORSTENBOSCH - Ook in de parochie De Goede Herder proberen we nu na Carnaval in de weken voor Pasen wat soberder te leven. Met de jaarlijkse Vastenactiecampagne hebben we gedurende deze Veertigdagentijd ook extra aandacht voor mensen die het minder hebben dan wijzelf en proberen we hen te helpen. Doe je met ons mee? 

De campagne vraagt dit jaar onze bijzondere aandacht voor projecten rondom water. Even je handen wassen, een glas water pakken, de wc doortrekken of thee zetten: we staan er in Nederland nauwelijks bij stil wat een luxe het is dat we kranen in huis hebben waar altijd schoon water uit komt. In grote delen van de wereld is water ver weg en vaak ook onveilig. 

We ondersteunen met onze geldinzameling dit jaar waterprojecten. Hiermee worden dichtbij afgelegen dorpen waterputten, pompen en opslagtanks aangelegd. Wil je hierover meer weten, kom dan op maandag 25 maart om 19.30 uur naar Nuland. Guus Prevoo van Vastenactie informeert ons daar in de parochiezaal over hoe schoon water alles kan veranderen! 

Spaar je met ons mee? Je kunt jouw bijdrage overmaken op NL21INGB0000005850 t.n.v. Vastenactie, Den Haag. Voor meer informatie: 0412-451215 of a.bergsma@parochiedgh.nl.