Nieuwe voorzitter voor Stichting Carnavalsviering Heesch: Esther Kaales
Nieuwe voorzitter voor Stichting Carnavalsviering Heesch: Esther Kaales

Nieuwe voorzitter voor Stichting Carnavalsviering Heesch: Esther Kaales

Algemeen

HEESCH - Voor vele is het een verrassing dat wij, na een lange periode, de vacature van Voorzitter Stichting Carnavalsviering Heesch hebben ingevuld. Per 1 juli zal Esther Kaales de komende twee carnavalsseizoenen de voorzittershamer overnemen van Gerrit-Jan Leeijen.   

“Gerrit-Jan heeft de afgelopen 6 seizoenen als voorzitter vele spijkers met koppen geslagen. Hij heeft met al zijn inspanningen en enthousiasme vele mooie dingen gedaan en achtergelaten voor de Stichting. Gelukkig zien we hem nog vaak en zal hij plaats nemen in commissies binnen de Stichting. Daarnaast zal hij Esther met raad en daad bijstaan in haar eerste jaar als voorzitter. De Stichting heeft de afgelopen jaren flinke stappen gezet; daar gaan we nog lang de vruchten van plukken. Wat goed is, gaan we nu niet veranderen, wel kunnen we processen bekijken en eventuele stappen verbeteren”, aldus de nieuwe voorzitter.   

Voor iedereen die Esther nog niet kent, zal ze zichzelf met plezier even voorstellen: "Mijn naam is Esther Kaales, 42 jaar en woon samen met Jeroen van den Akker en onze 4 kinderen in Heesch. In mijn dagelijks leven ben ik ZZP-er. MKB-bedrijven huren mij in voor de functie van  'Xtra P&O' Adviseur. Het opzetten van de afdeling P&O, het inzetten van diverse personeelsinstrumenten of het coachen van medewerkers zijn een paar onderdelen van mijn werkzaamheden. Jeroen heeft ook zijn eigen bedrijf, kozijnen-webshop, die ik daar waar nodig, ondersteun met de administratie. 

Ik ben enthousiast, vooruitstrevend en innovatief om de taken als voorzitter van de Stichting Carnavalsviering Heesch het komend seizoen te gaan vervullen. We gaan er natuurlijk voor zorgen dat we een gezellig en mooi carnaval gaan neerzetten voor jong en oud".

 

Het voltallige bestuur van Stichting Carnavalsviering Heesch wenst Esther een fantastische tijd toe en zal haar in haar taken als voorzitter volledig ondersteunen.

 

Namens het algemeen bestuur van Stichting Carnavalsviering Heesch.

 

Afbeelding
Kunst & Cultuur 15 uur geleden Wie is de slimste van Loosbroek?
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 16 uur geleden Zonnebloem Nistelrode maakt kennis met de muziek-bingo
Afbeelding
Sport 17 uur geleden Kampers scoort wereldgoal voor voetballeskrijgend Sportclub Loosbroek
Afbeelding
Kunst & Cultuur 17 uur geleden Trouwdag voor Bart en Kim met het Sint Willebrordusgilde Heeswijk
Afbeelding
Sport 21 uur geleden Dertien keer Nederlands kampioen voor Dance Team Nistelrode
Afbeelding
Natuur & Dieren 23 uur geleden Kom woensdag 1 mei lekker naar de boerderij!