Salon Intense  viert 15-jarig jubileum
Salon Intense viert 15-jarig jubileum

Salon Intense viert 15-jarig jubileum

Gemeentenieuws

NISTELRODE - Zoals je wellicht weet viert Intense zaterdag 14 maart het 15-jarig jubileum met een gezellige open dag. Op deze dag kun je kennis maken met diverse behandelingen onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Ook zijn er diverse workshops te volgen. 

Bekijk hieronder het programma van de dag:

9.00 tot 11.00 uur: Demonstratie bindweefselmassage
Maak kennis met onze bindweefselmassages en ervaar zelf hoe deze gegeven worden. Ook kun je genieten van gezonde ontbijthapjes en een heerlijke drankjes.

11.00 tot 14.00 uur: Lunchtime treatments
Maak nu kennis met een van onze devices: Icoone, Hydra Glow, Venus Freeze, zuurstofbehandeling, microdermabrasie of koud laser. De behandeling is geheel kosteloos en duurt 30 minuten.

14.00 tot 17.00 uur: Skin hightea
Laat je inspireren door een korte lezing over voeding door één van onze huidspecialisten en leer hoe je met een paar eenvoudige aanvullingen in je voedingspatroon je huid van binnenuit kunt verbeteren. Tijdens de lezing kun je uiteraard proeven van diverse gezonde hapjes. De lezing is om 14.30 en om 15.30 uur.

Deze hele dag geniet je ook nog eens van 15% korting op ons gehele assortiment. Reeds afgeprijsde producten zijn hierbij uitgesloten.

Meld je aan voor een of meerdere programma onderdelen: info@salonintense.nl