Sponsor, bedankt: Geurts Mengvoeders & Reaching Internet Marketing
Sponsor, bedankt: Geurts Mengvoeders & Reaching Internet Marketing

Sponsor, bedankt: Geurts Mengvoeders & Reaching Internet Marketing

Nistelrode

NISTELRODE - De sportvereniging leeft natuurlijk van haar leden. Elk weekend spelen velen hun korfbal- of voetbalwedstrijd. Er zijn gelukkig vrijwilligers die er voor zorgen dat alles op rolletjes loopt, maar ook financiële ondersteuning is nodig. Gelukkig zijn er in de omgeving van Nistelrode veel gulle sponsoren die hun steentje bijdragen in allerlei vormen, zoals bijvoorbeeld het sponsoren van een team. Geurts Mengvoeders en Reaching Internet Marketing zijn zo’n onderneming die onze vereniging steunt: onlangs is JO-7 1/2 in het nieuw gestoken!

De firma Geurts Mengvoeders werd benaderd met de vraag of ze een team van Prinses Irene zouden willen sponsoren. Geurts Mengvoeders, door menigeen wel bekend vanwege de mengvoederfabriek die 50 jaar lang midden in het dorp van Nistelrode stond, draagt Prinses Irene een warm hart toe.

Deze keer was het verzoek wel heel speciaal, omdat kleinzoon Mees van oud directeur Toine Geurts in JO-7 1/2 speelt. Gelukkig werd de vraag ook dit jaar weer gehonoreerd.

Een trotse opa ziet nu zijn kleinzoon met teamgenootjes, in een prachtig tenue, op zaterdagochtend voetballen. En hij is, samen met Prinses Irene, blij dat degenen die van hem het stokje overgenomen hebben inzien dat een vereniging niet zonder sponsoren kan.

Ook de jonge ondernemer en fervent voetbal liefhebber Cees van Schadewijk ziet dit gelukkig in en wilde graag voetbaltassen sponsoren om het geheel compleet te maken. Deze mooie tassen werden vol enthousiasme door Cees uitgereikt en door de voetballertjes ontvangen. Cees staat zaterdagochtend trouw langs de lijn, want zoontje Dex voetbalt ook bij JO-7 1/2.

De onderneming van Cees “Reaching Internet Marketing” helpt bedrijven om hun online vindbaarheid en conversies te verbeteren. Wil je hier meer over weten, kijk dan op www.reaching.nl<http://www.reaching.nl/>

En zoals jullie op bijgaande foto kunnen zien is iedereen van dit jonge team van Prinses Irene: JO-7 1/2 heel erg trots op hun nieuwe outfit en prachtige tassen.

Wilt u ook graag iets betekenen voor de club? Dat horen we natuurlijk graag! In het geval van sponsoring kunt u hiervoor contact opnemen met de sponsorcommissie. Benieuwd op wat voor manieren u de vereniging financieel kunt ondersteunen? Kijk op onze site: www.rksvprinsesirene.nl/sponsoren