WHV wint topper

Loosbroek

LOOSBROEK - WHV heeft de belangrijke thuiswedstrijd tegen concurrent Ollandia met 4 – 1 gewonnen. Het was de hele wedstrijd spannend met aan beide kanten diverse kansen. De thuisploeg speelde in de eerste helft met de wind mee, waardoor de ballen niet altijd aan kwamen, maar het was uiteindelijk WHV wat de score opende. In de 26e minuut was het een corner van Ivo Kanters die met behulp van de wind direct in de goal verdween. Dit was zijn eerste goal voor het 1e elftal van WHV. Een prachtige 1 – 0 voor WHV. Hierna golfde het spel weer op en neer en beide ploegen kregen nog enkele goede kansen maar de stand bleef tot aan de rust 1 – 0.

Na rust was het weer het bekende probleem voor de Loosbroekenaren, een voorsprong vasthouden. In de 47e minuut was het Ollandia die de gelijkmaker maakte, en weer was het Stefan Erven op aangeven van broer Robert. De geel-zwarten hadden het 10 minuten moeilijk, maar na 60 minuten was het WHV wat goed verdedigend weer de aanval zocht. WHV loerde op de counter en in de 62e minuut was het Roel Lunenburg die via een assist van Yorick vd Rakt met een bekeken schot de keeper Tom Wouters verschalkte 2 – 1. Ollandia moest risico nemen en zocht vol overgave de aanval, maar WHV gaf niks weg. WHV loerde op de beslissing en in de 79e minuut was het Yorick vd Rakt die goed door ging op rechts en met een bekeken voorzet Thijs Lunenburg in stelling bracht 3 – 1. De wedstrijd was beslist en uiteindelijk maakt WHV in de laatste minuten nog de 4 – 1. Het was Bart vd Wielen die met een bekeken actie via een verdediger van Ollandia de 4 – 1 scoorde. De uitslag viel uiteindelijk iets te hoog uit maar wat maakt het uit. De punten zijn binnen en WHV blijft mee bovenin draaien.

Volgende week de laatste wedstrijd uit tegen Keldonk. We kunnen nu al zeggen dat WHV een goede 1e seizoenshelft speelt met hopelijk volgende week een kers op de taart.