NeCa 1-Korloo 1

Loosbroek

LOOSBROEK - Korloo mocht afgelopen zondag al vroeg op voor de wedstrijd tegen Neca in Hapert. Het was duidelijk dat verliezen geen optie was voor Korloo en ze waren gebrand om punten te pakken. Korloo startte heel sterk met in de verdediging veel druk op de dames van NeCa waardoor er amper goede kansen kwamen voor de thuis ploeg. Aanvallend pakten de lange aanvallen en rust al snel uit tot een 0-4 voorsprong en kon Korloo rustig verder combineren. Zo werd de voorsprong verder uitgebouwd naar 0-6 en kon Korloo met een comfortabele voorsprong van 1-7 de rust in gaan. De 2e helft gaf Neca veel meer druk en vielen de kansen niet meer zo makkelijk. Uiteindelijk gingen de punten mee naar Loosbroek na de 3-10 winst. Volgende week 15 november speelt Korloo om 13:00 in de Zaert in Heeswijk-Dinther tegen Vessem/Winty en gaan we voor de volgende 2 punten knokken.