Een mooi 2020
Een mooi 2020

Een mooi 2020

Gemeente Bernheze

De kop is er af, zo sprak de burgemeester op 1 januari, na afloop van het Nieuwjaars-cabaret door For Mineur in de Pas. Als vanouds een zeer geslaagde voorstelling met veel actuele Heesche onderwerpen zoals de Hop-On-Hop-Off buurtbus, Heesch-West, de nieuwe medische centra en de nieuwe wijk de Erven.

De belangstelling was weer groot, een volle zaal, en de groep vroeg zich af hoe dat volgend jaar moet, als de theaterzaal van De Nieuwe Instelling (DNI) misschien gehalveerd wordt. Wederom een geslaagde middag! Chapeau!

Deze week gaan wij weer aan de slag. Afgelopen maandag was er een werkbijeenkomst over de huisvesting van arbeidsmigranten. Het doel is om hierover gemeentelijk beleid vast te stellen. De VVD-Bernheze heeft meermaals haar zorgen geuit over het grote aantal arbeidsmigranten binnen de gemeente. De veiligheid voor onze inwoners dient de hoogste prioriteit te hebben. Ook blijven wij erop aandringen dat deze “korte termijn” migranten meebetalen aan onze voorzieningen in de vorm van toeristenbelasting.

Dan zijn er dit jaar vele belangrijke onderwerpen waarin besluiten moeten worden genomen, zoals windturbines op Heesch-West, de Wildhorst, bouwen van betaalbare huur- en koopwoningen. En de Maashorst natuurlijk, nu er wederom een wandelaar ernstig verwond is door een Tauros. Wij vinden het gekkenwerk om dit soort “wilde dieren” los te laten lopen. Vroeger liepen er schapen, maar dat vindt de wethouder te duur.

Kortom, ook het komende jaar blijven wij ons inzetten om uw belangen te behartigen.

Reageren: info@vvdbernheze.nl
Jack van der Dussen, fractievoorzitter VVD-Bernheze

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 3 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 6 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze