Niels van Schijndel Loosbroekse Uitblinker
Niels van Schijndel Loosbroekse Uitblinker

Niels van Schijndel Loosbroekse Uitblinker

Welzijn & Maatschappij

LOOSBROEK - Onder aanvoering van het Loosbroek Ondernemers Belang, de Kerncommissie, het Oranjecomité en de parochie is er voor de vierde keer witte rook voor een Losbroekse uitblinker. 

“Het is niet zo moeilijk om mensen te vinden veel gedaan hebben voor ons dorp,” vertelt Mathieu Bosch, medeorganisator van de Loosbroekse nieuwjaarsontmoeting waar de Uitblinker vrijdag werd bekend gemaakt. “Ze zijn er in elke straat en bij elke club. Loosbroek helpt. En het blijft appels met peren vergelijken. Hoeveel uren doet wie en wat, en hoeveel tijd heb je. Dat maakt het tot een moeilijke keuze. Toch hebben we iemand gevonden die het dik en dubbel verdiend heeft door zijn grote inzet voor ons dorp. Tijdens de bekendmaking was er een staande ovatie van de 150 bezoekers dat zegt genoeg.” 

Niels van Schijndel is sinds 2012 lid van het bestuur van WHV. Hij is altijd zeer betrokken geweest met het jeugdbestuur geweest en daarmee ook degene die zowel van jeugd als senioren alles weet. Als echte Heeswijkenaar heeft hij zich heel snel een plek verworven in het Loosbroekse dorpsleven. Zo was hij in 2019 de centrale persoon met de organisatie van het 60-jarig jubileum van WHV. Hij coördineerde de stuurgroep en de sponsoring rondom het jubileum maar ook een herijking van de reguliere sponsoring. Daarnaast was hij kampstaf bij het jeugdkamp van WHV wat ook dit jaar georganiseerd en is hij, als lid van de commissie Sport in Loosbroek, betrokken geweest bij de ontwikkeling van het tennispark. Daarnaast is hij regelmatig ingevallen bij de JO7 als de trainers niet konden. Kortom ontelbare uren die hij dagelijks belangeloos heeft ingezet voor WHV en daarmee voor Loosbroek. 

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 4 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 6 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze