Nieuwe komedie van Toneelvereniging Arcadia
Nieuwe komedie van Toneelvereniging Arcadia

Nieuwe komedie van Toneelvereniging Arcadia

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - Op 9 en 10 april heeft Toneelvereniging Arcadia haar jaarlijkse uitvoering. U kunt dan weer genieten van een komedie in 5 bedrijven die speciaal is geschreven voor onze vereniging  door Rob van Vliet.

'Of je worst lust'

Een tipje van de sluier: Carin en Petra runnen samen een camping, maar hebben daar wel heel verschillende meningen over. De een wil veranderingen en de ander wil het liefst geen veranderingen. De camping wordt al niet zo druk bezocht dus er moet iets veranderen. Gelukkig heeft Joke, die samen met haar man Kornelis vaste gasten zijn een perfect idee voor een activiteit. Maar uitgerekend op die avond is de bruiloft van Sara-Jane. Dat brengt gedonder en heel wat misverstanden….en dan zijn er Marcianne en Gert 2 nieuwe gasten met hun 5 herdershonden inclusief vlooien die iedereen in verwarring brengen…..wordt alles opgelost of breekt de hel  los. Hoe zal dit aflopen. Daarvoor moet U zelf komen kijken.

Zin in een hilarische avond kom dan kijken op zaterdag 9 of zondag 10 april in Cultureel Centrum De Pas in Heesch. Aanvang 20.15 uur. Een kaartje kost 10 euro en zijn verkrijgbaar bij Kantoorboekhandel Ceelen ’t Dorp 65 Heesch of bij Bep Gloudemans telefoonnummer 0412-454145/ 06-12082959.

Afbeelding
Vitaliteit 56 minuten geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 uur geleden Wie is de slimste van Loosbroek?
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 20 uur geleden Zonnebloem Nistelrode maakt kennis met de muziek-bingo
Afbeelding
Sport 21 uur geleden Kampers scoort wereldgoal voor voetballeskrijgend Sportclub Loosbroek
Afbeelding
Kunst & Cultuur 21 uur geleden Trouwdag voor Bart en Kim met het Sint Willebrordusgilde Heeswijk
Afbeelding
Sport gisteren Dertien keer Nederlands kampioen voor Dance Team Nistelrode