Centrum MAIA viert haar 5-jarig bestaan!
Centrum MAIA viert haar 5-jarig bestaan!

Centrum MAIA viert haar 5-jarig bestaan!

Nistelrode

NISTELRODE - Maja van Houting, eigenaresse van Centrum MAIA, vierde ter gelegenheid van dit 5-jarig bestaan al een fijn feestje met (oud)cursisten, deelnemers en teamleden. Als kers op de taart organiseert ze, in samenwerking met Partycentrum ’t Maxend, op 11 november een spirituele beurs in Nistelrode.

Anders durven zijn dan de massa, met een duidelijke missie en visie, lieten Centrum MAIA de afgelopen jaren groeien. Werken en leven vanuit je hart om in alle eenvoud Samen deze wereld mooier te maken: het bracht al veel mensen naar Nistelrode voor een training, workshop of een mooie reis. Het besef van wat dit alles in beweging heeft gezet bezorgt Maja een dankbaar gevoel en geeft haar inspiratie en vertrouwen om dit pad te volgen.

Op de beurs vertelt Maja, samen met haar teamleden, graag alles over het aanbod van trainingen, workshops, energetisch werk en spirituele reizen. Ook bied ze de mogelijkheid om jezelf of een ander te verwennen met een leuk cadeau zoals mooie orakel- en inzichtkaarten, kristallen, dromen-vangertjes, mini-boeddha’s of een leuke sleutelhanger.

Naast het team van Centrum MAIA zullen er een 30-tal mediums en therapeuten aanwezig zijn die met elkaar garant staan voor een leuke dag met mooie boodschappen en aandacht voor jezelf. Intenties en dromen mag je delen in een wensboom als jouw bijdrage voor een mooiere wereld.

Meer informatie over deze beurs en deelnemers kun je vinden op de website en facebookpagina van Centrum MAIA.

Heel graag tot ziens op 11 november!

Centrum MAIA viert haar 5-jarig bestaan!
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 10 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 10 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 12 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 13 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 13 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 13 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze