De Hisse Kwis viert feest 
De Hisse Kwis viert feest 

De Hisse Kwis viert feest 

Welzijn & Maatschappij

Heesch - De Hisse Kwis maakt zich klaar voor de tiende editie van de jaarlijkse dorpskwis. Speciaal voor dit jubileumjaar heeft de commissie enkele nieuwe en verrassende elementen toegevoegd. Zo zal er binnenkort al één kwisvraag bekend gemaakt worden. Om tot het antwoord op deze vraag te komen is het noodzakelijk om alle kanalen die de organisatie gebruikt actief te volgen.  

Wederom zal Heesch op 29 december in het teken staan van de Hisse Kwis. Tijdens deze jubileumeditie pakt de organisatie extra uit, waarbij het thema feest de rode draad zal vormen. Dat blijkt niet alleen uit de kwisvragen, maar ook bij de prijsuitreiking op vrijdag 31 januari. Een leuke band zal die feestelijke avond in De Pas afsluiten. Meer informatie hierover volgt de komende tijd. 

Vanaf 1 november is inschrijven voor de Hisse Kwis weer mogelijk via www.dehissekwis.nl.  Deelname kost zoals altijd €10,-. Teams kunnen de kwisboekjes op 29 december ophalen in Cultureel Centrum De Pas tussen 18.00 en 18.30 uur. Tussen 23.00 en 23.30 uur moeten de kwisboekjes weer ingeleverd zijn.  

Na het afscheid van oud-commissieleden Laurens, Hélène en Joris zijn er ook weer drie nieuwe enthousiaste commissieleden bijgekomen, te weten Danny van Asperen, Maarten van Helvoirt en Jorg Marijnissen.  

Op de website www.dehissekwis.nl en via de sociale media verschijnt de komende tijd alle informatie omtrent de Hisse Kwis. De commissie rekent op veel inschrijvingen, zodat deze extra uitdagende tiende editie een echt feestje zal worden.

 

 

 

Afbeelding
Natuur & Dieren 19 minuten geleden Winactie: vergroen je straat met het 'plant je mee'-feestje!
Afbeelding
Kunst & Cultuur 25 minuten geleden Veel belangstelling voor verkoop van handwerkgroep
Afbeelding
Kunst & Cultuur 26 minuten geleden Een fantastische Koningsdag georganiseerd in Heeswijk-Dinther
Afbeelding
Kinderen & Jongeren 2 uur geleden Koningsdag op en rond het Raadhuisplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 3 uur geleden Ben je wel echt jezelf als je alleen maar doet wat anderen van je verwachten?
Afbeelding
Gemeentenieuws 18 uur geleden Ooit bestond het allemaal niet