Grote vraag naar zonnebrillen
Grote vraag naar zonnebrillen

Grote vraag naar zonnebrillen

Nistelrode

NISTELRODE - Hoewel zonnebrillen iedere zomerperiode in trek zijn, is de behoefte aan kwaliteitszonnebrillen nu wel heel erg groot. Er is op het moment vooral veel vraag naar merken zoals Serengeti, Randolph maar ook Ray-Ban. Deze merken zijn goed vertegenwoordigd in het ruime assortiment van Hoogstede Optiek.

Mede door het coronavirus kan het zijn dat mensen beseffen dat hun gezondheid belangrijk is. Zonnebrillen zijn dan ook niet alleen prettig bij fel zonlicht, maar de betere glazen beschermen ook tegen de ultraviolette straling. Veroudering van de ogen wordt hiermee vertraagd. Dat is vooral in de zomer erg belangrijk. Door te kiezen voor een kwaliteitszonnebril, heb je met een kleine extra investering een véél betere kwaliteit, langer gebruiksplezier en een 'fancy' montuur. Daarnaast kunnen deze zonnebrillen ook op uw eigen sterkte worden geleverd.

Hoogstede Optiek heeft een ruime keuze aan kwaliteitszonnebrillen. Het is zeker voor de vakantieperiode de moeite waard om een bezoek te brengen, je te laten informeren welke zonnebril het best bij jou en welke mogelijkheden er allemaal zijn. Het team van Hoogstede Optiek staat graag voor je klaar met een deskundig advies. Momenteel werkt Hoogstede Optiek zoveel mogelijk op afspraak, dus het maken van een afspraak heeft de voorkeur.

Graag tot ziens!

Hoogstede Optiek & Horen, Alles onder een dak!
Tramstraat 23
Nistelrode
0412-614052

info@kijkMij.info
www.KijkMij.info