Drie bouwkavels Rodenburg in Heeswijk-Dinther te koop
Drie bouwkavels Rodenburg in Heeswijk-Dinther te koop

Drie bouwkavels Rodenburg in Heeswijk-Dinther te koop

Gemeente Bernheze

HEESWIJK-DINTHER - In het plan Rodenburg (hoek Homelsedijk-Rodenburgseweg) in Heeswijk-Dinther verkoopt de gemeente drie bouwkavels.  

Informatie plan
Aan de noordkant van Heeswijk-Dinther ligt het nieuwbouwplan Rodenburg. Op de hoek tussen de Hommelsedijk en de Rodenburgseweg geeft de gemeente drie bouwkavels uit voor de bouw van vrijstaande woningen. De kavels zijn al bouwrijp, dus u kunt meteen met uw plannen aan de slag. 

Kavel informatie
Alle kavels zijn voor de bouw van een vrijstaande woningen.

De prijs is inclusief BTW en exclusief kosten koper.

  • KJ07 oppervlakte ± 618 m2, prijs € 216.856,20
  • KJ08 oppervlakte ± 445 m2, prijs € 156.150,50
  • KJ09 oppervlakte ± 637 m2, prijs € 223.523,30 

Inschrijven
Voor deze bouwkavel kunt u zich inschrijven t/m 20 september 2020. Vul daarvoor het inschrijfformulier in op onze website. Daar vindt u ook de verkoopvoorwaarden van de gemeente en het ‘toewijzingssysteem voor de uitgifte van bouwkavels in de gemeente Bernheze’.

Bestemmingsplan
Het bestemmingsplan is vastgesteld als Rodenburg in Heeswijk-Dinther. Hierin staat wat u mag bouwen. Meer informatie vindt u op www.ruimtelijkeplannen.nl (zoek op plannummer NL.IMRO.1721.BPRodenburg-vg02). Ook is er een beeldkwaliteitsplan vastgesteld. Daarin staat de gewenste sfeer en het karakter van de wijk. 

Loting
Zijn er meer belangstellenden voor een kavel, dan organiseren we een loting. Die is door de coronamaatregelen niet openbaar. Heeft u zich voor een kavel ingeschreven, dan krijgt u hierover persoonlijk bericht. 

Optie
Als u een optie wilt nemen op een kavel, betaalt u daarvoor € 300,- tijdens het eerste verkoopgesprek. De optie is drie maanden geldig. Als u de kavel koopt, brengen we het bedrag in mindering op de koopprijs. Als u binnen drie maanden van de koop afziet, krijgt u een gedeelte van het bedrag terug. 

Meer info op de website
Het inschrijfformulier, de verkoopvoorwaarden, informatie over de kavels en het beeldkwaliteitsplan vindt u op www.bernheze.org  (zoekterm: rodenburg).