Afbeelding

SCC De Pas organiseert

Kunst & Cultuur

Filmavond: Golda
6 oktober, 1973. Op de heiligste dag van Israël, Jom Kippoer, lanceren Egypte, Syrië en Jordanië een gezamenlijke verrassingsaanval op het schiereiland Sinaï en de Golanvlakte. Compleet overrompeld moet premier Golda Meir (Helen Mirren), de ‘Iron Lady’ van Israël, het dreigende gevaar zien af te wenden. Terwijl ze wordt tegengewerkt door haar volledig mannelijke kabinet, is het aan Golda om deze noodsituatie de kop in te drukken, want in deze race tegen de klok staan aan beide kanten van de strijd de levens van miljoenen burgers op het spel.

Zaterdag 4 mei. Aanvang film aansluitend aan de herdenkingsceremonie. Gratis toegang 18 jaar en jonger. Kaartjes kosten € 5,- en zijn verkrijgbaar via de website of aan de balie van SCC De Pas.

Sunday Sessions met Moonglow
Moonglow is all about jazz, groove and dance. Authentieke jazzklanken mixen moeiteloos met moderne beats en samples. Loungy uptempo, maar altijd dansbaar. Naast de vocalen vormen de composities het hart van Moonglow. Gul strooit de band met citaten uit de jazz- en popgeschiedenis. Soms subtiel en alleen door kenners te traceren, de andere keer meteen herkenbaar in de vorm van creatieve mash-ups. Is het jazzy pop, poppy jazz of electro swing? Waarschijnlijk alles bij elkaar. Kortom: een Sunday Sessions die je echt niet mag missen!

Zondag 5 mei. Aanvang 15.00 uur. De entree is gratis. 

Formule 1
Zondag 5 mei wordt om 22.00 uur live de race vanuit het Miami International Autodrome Circuit op een groot scherm in SCC De Pas uitgezonden. Dit belooft een spannende race te worden. Kom jij kijken?

Zondag 5 mei. Aanvang 22.00 uur. De entree is gratis.