Afbeelding

SCC De Pas organiseert

Kunst & Cultuur

Liederentafel
Een van de bekendste en gezelligste activiteiten in De Pas. Iedere derde woensdag van de maand organiseren we deze leuke avond waarbij er, onder begeleiding van een orkest, volop meegezongen en gedanst kan worden. Iedereen is welkom en iedereen kan meedoen!

Woensdag 15 mei. Aanvang 20.00 uur. De entree bedraagt €3,-.

Fulltime horecatopper gezocht!
Wij zijn ter versterking van ons team op zoek naar een fulltime medewerker bediening (38 uur).
Heb jij passie voor de horeca met een sterk maatschappelijk en sociaal accent en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan werken bij SCC De Pas!
Van theateruitvoering tot zakelijke bijeenkomst, van feestavond tot carnaval tot aan Sunday Sessions: jij draait er je hand niet voor om.

Kortom, ben jij:
·Representatief en een echte doorpakker?
·Vol energie en gastvrij tot in je bloed?
·Communicatief vaardig en vlot in de omgang?
·Woonachtig in de regio Bernheze?
·Enkele avonden/weekenddagen beschikbaar?

Wat bieden wij?
Word jij onze nieuwe horeca topper? Dan bieden we jou een fulltime functie (38 uur). Je ontvangt een goed salaris op basis van leeftijd en ervaring conform Horeca CAO. Bovendien vind je bij ons ook nog eens enorm veel gezelligheid van je nieuwe collega’s.

Interesse? Mail dan je motivatiebrief en cv naar eric@de-pas.nl. Heb je vragen n.a.v. bovenstaande? Neem dan contact met ons op via 0412 451634.

Over SCC De Pas:
SCC De Pas is er voor en door mensen en is de plek waar men kan genieten en ontmoeten. Waar mensen en ideeën bij elkaar komen en waar verbindingen gelegd worden tussen gebruikers, theaterbezoekers, ondernemers, sponsors, vrijwilligers en iedereen die zich betrokken voelt. SCC De Pas biedt Heesch, Bernheze en de regio een café, theater en ruimte voor evenementen.