Afbeelding

Aspergediner voor het goede doel

Welzijn & Maatschappij

Samen eten, samen steunen

NISTELRODE - Stichting Vrienden Home of Hope St. Lawrence - het straatkinderen project van pater Toon van Kessel en Jacek Rakowski - organiseert donderdag 6 juni een culinaire avond bij het Brouwhuis van Eetcafé ‘t Pumpke. Tijdens deze culinaire avond die van 18.00 tot 21.30 uur duurt, wordt een driegangen aspergemenu gepresenteerd, inclusief drankjes, voor de prijs van € 49,50 per persoon. 

Het is de tweede keer dat stichting Vrienden van Home of Hope St. Lawrence een culinaire avond organiseert met als doel geld te werven voor het project waar straatkinderen in Lusaka Zambia een tijdelijke veilige opvang krijgen en waarbij opnieuw contact wordt gezocht met familie zodat het kind uiteindelijk in een veilige familieomgeving kan opgroeien. St. Lawrence Home of Hope biedt een plek aan ruim 90 kinderen die verzekerd zijn van een slaapplek, voeding, kleding én onderwijs. Afgelopen jaar is er dankzij de vele donaties uit Nederland, via de Vriendenstichting, een nieuwe eetzaal gebouwd en is er geholpen in de dagelijkse kosten.

Elke bijdrage uit Nederland helpt een kind de kans te geven op een betere toekomst. Daarom hoopt Stichting Vrienden Home of Hope St. Lawrence dat ook deze culinaire avond jou de motivatie geeft om als gast en donateur aanwezig te willen zijn.

Reserveer snel want er is plaat voor maximaal 65 plaatsen. Aanmelden via info@home-of-hope.nl.. Hierna krijg je een bevestiging met een betaalverzoek.