Ambachtelijke Slagerij Van den Tillart
Ambachtelijke Slagerij Van den Tillart
Ruim 80 jaar geleden begon de eerste generatie Van den Tillart in het centrum van Vorstenbosch de slagerij. Op traditionele en natuurlijke wijze werden toen (en nu nog steeds) de producten bereid. In de jaren 30 is Jan (ook wel bekend als Jan Jenne) begonnen met de slagerij. Na jaren hard werken en veel huisslachtingen had hij een succesvolle zaak opgebouwd. Daarna gaf hij het bijltje door aan zijn zoon Jan. Dienst zoon Dirk heeft samen met zijn vrouw Sandra de zaak inmiddels overgenomen. Samen zorgen zij er voor dat u nog steeds volop kunt genieten van pure ambachtelijke producten en een eerlijk stukje vlees!
Vanaf 2015 is de vestiging in Nistelrode geopend. Broer Bram runt deze ambachtelijke slagerij.
Originele recepten
Alle vleeswaren worden bij ons nog zelf gemaakt volgens originele recepten. En doordat we de productie zelf in handen hebben zijn we in de verre omtrek en bij de horeca bekend om onder andere onze rauwe ham, rookvlees en onze boerenmetworstjes.
Bent u nieuwsgierig geworden naar ons assortiment en gaat u ook voor ouderwetse kwaliteit? Kom dan gerust eens langs in onze winkel. Wij staan garant voor een eerlijk stukje vlees!
Contactgegevens
Ambachtelijke Slagerij Van den Tillart
Tramstraat 17
5388 GE Nistelrode
Maandag | 08.00 - 17.30 uur |