Nationale Restaurantweek

Het Sentiment Heeswijk-Dinther

Tijdens de Nationale Restaurantweek van 26 september tot 15 oktober staat er bij restaurant Het Sentiment een drie- of viergangen verrassingsmenu op de kaart. "Het gaat om toegankelijke gerechten die iedereen lekker vindt", zegt chefkok Eltjo Scheepers.

Tijdens de Nationale Restaurantweek biedt Het Sentiment uitsluitend het verrassingsmenu aan dat bestaat uit drie of vier gangen. Het menu, dat natuurlijk een geheim blijft, wordt aangeboden voor een lagere prijs en kan worden aangepast aan de wensen van de gast. Het Sentiment houdt namelijk rekening met vegetariërs en gasten met een allergie. "Gasten mogen altijd aangeven als zij iets niet lekker vinden. Het is voor mij belangrijk dat iedereen tevreden is", vertelt Eltjo.

Bij het menu en een avondvullend restaurantbezoek hoort natuurlijk een huisaperitief of een van de andere lekkere wijnen van Het Sentiment. "Het draait om een lekkere ambiance voor een totale beleving. De Restaurantweek is hartstikke mooi", zegt Eltjo, die alles uit de kast haalt voor een lekker verrassingsmenu. "Ik probeer altijd gave dingen te verzinnen en kijk, zie en proef graag van alles", doelt Eltjo op zijn inspiratie.  

Het Sentiment, dat dit jaar voor het eerst tijdens de kerstdagen open is, werd tijdens een eerdere Nationale Restaurant week in april beoordeeld als het één na beste restaurant van Noord-Brabant. Het eten, de bediening en de wijnen werden door gasten als uitstekend beoordeeld. Deze notering maakt Eltjo trots, zeker ook omdat deze waardering gebaseerd is op de feedback van gasten.  

Reserveren voor een tafel tijdens de Restaurantweek kan telefonisch, via de website van Het Sentiment en via www.restaurantweek.nl. Het driegangenmenu bedraagt € 29,50, het viergangenmenu € 36,50.

Restaurant Het Sentiment
Raadhuisplein 7
5473 GC Heeswijk-Dinther
0413-320016.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl