Robin Borneman

CC Nesterlé Nistelrode

Ergens in 2013 werd de in Oss geboren zanger-muzikant Robin Borneman via YouTube ontdekt door Trans-Siberian Orchestra (TSO), een twintigkoppig Amerikaans rock-orkest. In de afgelopen jaren trad hij in de VS voor miljoenen mensen live op. Nu is de Bornemantrein ook in Nederland niet meer te stoppen.

De man die elke winter in uitverkochte stadions in Amerika speelt met zijn rauwe stem heeft ook een heel diepzinnige, gevoelige, ja zelfs filosofische kant. Waar hij met TSO symfonische, progressieve rockmuziek maakt, is zijn eigen muziek een mix van donkere roots, blues, folk, country en filmmuziek. Een combinatie die verbaast, verrast en ontroert en de luisteraar meeneemt op avontuur. 

In zijn meeslepende nummers vol dynamiek -noem het gerust mini-hoorspelen- beschrijft en bezingt de eigenzinnige Borneman zijn moed, wanhoop, angst en liefde voor de wereld – uiteenlopend van heel klein en kwetsbaar tot zeer bombastisch en overweldigend.

Eindigt jouw geboortejaar op 5?
Laat ons na uw reservering via info@nesterle.nl  weten dat u aan bovenstaand criterium voldoet en kans wilt maken op één van de (20) beschikbare theaterbonnen ter waarde van €5,-. 

www.robinborneman.com/

Meer info...klik hier

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl