Mark van de Veerdonk: Geen Viking

CC Nesterlé Nistelrode

CC Nesterlé kent Mark van de Veerdonk en Mark van de Veerdonk kent CC Nesterlé. Een optreden bij ons is eigenlijk een thuiswedstrijd voor deze sympathieke cabaretier. 

Deze voorstelling belooft weer een ware flipperkast met stuiterende grappen te worden. Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen, onder het motto “Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”. In “Geen Viking” doet de artiest uit ons eigen Slabroek wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.

Wie de afgelopen jaren één of meerdere van zijn onstuimige optredens heeft meegemaakt, weet dat het draait om die ene vraag: wat wordt het decorstuk? Na een vliegende wc-pot, een halve deux chevaux, een antieke telefooncel, een gecrashte solex in een ladekast en een concertvleugelboot … wat sleept de Brabantse komiek nu het podium op? 

Van de Veerdonk zelf: “Wat het decor wordt? Ik kan slechts één ding verklappen; Geen Viking”. 

Ben je geboren op de 5e?
Laat ons na uw reservering via info@nesterle.nl weten dat u aan bovenstaand criterium voldoet en kans wilt maken op één van de (20) beschikbare theaterbonnen ter waarde van €5,-.

www.markvandeveerdonk.nl

Meer info...klik hier

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl