Op Sterk Water

CC Nesterlé Nistelrode

Nieuw bij Nesterlé: improvisatie-cabaret! De cabaretiers van ‘Op Sterk Water’ hebben zichzelf én het cabaret met de voorstelling ‘Hotel!’ opnieuw uitgevonden. 

Wat gebeurt er? We bevinden ons in de lobby van een hotel. Dit keer staat dat hotel in Nistelrode. De hilarische, cabareteske presentaties van de cabaretiers worden aangevuld met informatie uit – in dit geval- Nistelrode. De gastheren luisteren daarvoor nauwkeurig naar de laatste nieuwtjes, de sores en de gebruiken van de plaatselijke bevolking. Zo ontstaat elke avond een nieuw plot vol onverwachte wendingen. Ondersteund door een muzikant, interactieve projecties en een magische lift, onderzoeken de cabaretiers hoe gastvrij we eigenlijk zijn. ‘HOTEL’ is een geïmproviseerde voorstelling die haar gasten onbedaarlijk laat lachen!
Een avond cabaret….en tóch ook weer niet! Het is méér dan cabaret! 

"Hotel is verbale acrobatiek van het allerhoogste niveau. De spelers laten hun briljante invallen vrij door de ruimte zweven om telkens net op het juiste moment weer bij de ander aan te haken. En 
dit alles zonder vangnet. Pure klasse."
~ De Theaterkrant 
 
Ben je geboren in mei?
Laat ons na uw reservering via info@nesterle.nl weten dat u aan bovenstaand criterium voldoet en kans wilt maken op één van de (20) beschikbare theaterbonnen ter waarde van €5,-. 

www.improcabaret.nl

Meer info...klik hier

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl