BOBZ Carnaval

Dorpshuis Nistelrode

Samen met de jeugd raad van elf, jeugdprins en de adjudant voorop staat de hele BOBZ op zijn kop! Degene met het mooiste of het meest originele outfit ontvangt een prijsje. (in de bobz mogen géén spuitbussen gebruikt worden!!!)

Lekker

Gezien de leeftijd (voor de groepen 7 en 8) wordt er natuurlijk geen alcohol geschonken, dit wil niet zeggen dat de jeugd iets te kort komt. Er is van alles te koop voor echte jeugdprijzen. Drankjes, chips, snoepzakken.

De entree is €1,- en een muntje kost €0.80.

Langs een echte discotheek zijn er discolichten, een rookmachine, heftige luidsprekers en natuurlijk een echte discjockey met veel muziek om op te dansen. 

Voor verdere informatie verwijzen wij je naar de website : www.bobz-online.nl. Hierop zullen ook regelmatig foto’s geplaatst worden.

Mobieltjes
Omdat we merken dat  kinderen veel met hun telefoon bezig zijn en minder met elkaar ‘dansen en kletsen’ willen we vragen jullie mobiele telefoons thuis te laten. Als je je telefoon toch meeneemt omdat je bijvoorbeeld alleen naar huis moet fietsen kun je je telefoon bij ons in bewaring geven.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl