BOBZ Hawaï party

Dorpshuis Nistelrode

De BOBZ organiseert op vrijdag 12 april een Hawaï party, voor de groepen 7 en 8, met verrassende exotische drankjes en we gaan Limbo dansen! Jullie zijn welkom in een zomers outfit van 19.30 tot 22.00 uur! 

Ouders zien we hier niet, alleen als vrijwilliger kunnen ze achter de kassa zitten en een thema avond mee organiseren. Verder mogen ze echt niet binnen, ook achter de bar staan vrijwilligers, zij zijn echter een stuk jonger: in de leeftijd van 14 jaar en ouder. Er loopt altijd iemand van het bestuur rond om een oogje in het zeil te houden. 

Lekker
Gezien de leeftijd wordt er natuurlijk geen alcohol geschonken, dit wil niet zeggen dat de jeugd iets te kort komt. Er is van alles te koop voor echte jeugdprijzen. Drankjes, chips, snoepzakken.

De entree is €1,- en een muntje kost €0.80.

Langs een echte discotheek zijn er discolichten, een rookmachine, heftige luidsprekers en natuurlijk een echte discjockey met veel muziek om op te dansen. 

Voor verdere informatie verwijzen wij je naar de website : www.bobz-online.nl. Hierop zullen ook regelmatig foto’s geplaatst worden.

Mobieltjes
Omdat we merken dat  kinderen veel met hun telefoon bezig zijn en minder met elkaar ‘dansen en kletsen’ willen we vragen jullie mobiele telefoons thuis te laten. Als je je telefoon toch meeneemt omdat je bijvoorbeeld alleen naar huis moet fietsen kun je je telefoon bij ons in bewaring geven.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl