Bewonersavond Traverse

Gymnasium Bernrode Heeswijk-Dinther

Zorg dat u er bij bent op de derde bijeenkomst over de Traverse in Heeswijk-Dinther. Zo blijft u geïnformeerd over de plannen. U krijgt middels een gedetailleerde tekening een beeld van de hele Traverse. Voelt u zich betrokken of bent u benieuwd naar hoe de Traverse eruit gaat zien? Dan nodigen wij u van harte uit voor de bewonersavond.

Waar en wanneer
We houden deze op 20 maart 2019 om 19.30 uur in de aula van Gymnasium Bernrode aan de Zijlstraat 1a te Heeswijk - Dinther. U hoeft zich vooraf niet aan te melden en kunt gewoon binnen lopen.

Wat gaan we doen
Tijdens de avond wordt het voorlopig ontwerp gepresenteerd over o.a. de inrichting, groenstructuur, uitritten, parkeervakken, pleinen en markante plekken op de Traverse. Nadien heeft u de mogelijkheid het ontwerp op grote tekeningen te bekijken en is er ruimte voor vragen en/of opmerkingen. Tevens zal mevrouw Van de Kamp, van het Brabants Kenniscentrum Kunst en Cultuur, een korte toelichting geven over deelname aan de werkgroep Kunst. We zijn op zoek naar ca. 10 betrokkenen uit het dorp die in deze werkgroep willen gaan brainstormen over kunst op de Traverse.

Ook úw Traverse
De komende maanden gaan we verder met deeltrajecten op de Traverse, de zogenaamde ‘straatavonden’. We gaan hierbij op detailniveau in gesprek met bewoners en lokale ondernemers van een bepaald straatdeel. We willen samen met u van provinciale weg naar een dorpsstraat! Houd uw brievenbus in de gaten of volg ons op facebook om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Graag tot ziens op 20 maart. Wij zorgen ervoor dat de koffie klaar staat.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl