Bonte Avond

CC De Wis Loosbroek

Komt dat zien! In Loosbroek gaat cabaretvereniging De Zandkruiers op vrijdag 12 april de Bonte Avonden opvoeren! Om 19.30 uur openen de deuren van CC De Wis waarna de avond om 20.00 uur van start gaat met een nieuw openingslied gebaseerd op het nummer 'Kermis in de Stad'.

Daaropvolgend is het publiek live aanwezig bij een trouwscene waarbij onzeker is of het stel daadwerkelijk trouwt.
De nieuwe dansgroep Little Mix, bestaande uit een zevental meiden onder leiding van Vera Oomen, zal het publiek voorzien van een dansact. 

Een Limburgs stel opent een nieuwe delicatessenzaak in Loosbroek tijdens een aflevering van Ik Vertrek.
In een van de stukken gaan ze speeddaten en er is natuurlijk een Buut die wordt uitgevoerd in een gastenrol. “We zijn dit jaar met een kleine groep van zeven spelers en hebben daarom gekozen om de avond aan te vullen met een aantal gastrollen. Zodoende voeren Rob de Backer en Siegbert Roefs als duo en Rick Dekkers twee stukken op en zijn zij verder niet bij de organisatie betrokken. Het zijn bekende gezichten en het past bij de avond. Zo kunnen we ons publiek een avondvullend programma bieden,” zegt Harm den Dekker, een van de spelers van De Zandkruiers. 

Iris Oomen is sinds dit jaar aangesloten bij De Zandkruiers en zingt een lied onder leiding van het gitaarspel van Harm. “Nieuwe leden zijn altijd welkom!” zegt Harm. 

Zoals altijd is er een roddelstuk en sluiten we de avond af met het Lôsbroeks volkslied. Het zou leuk zijn als het publiek dat uit volle borst meezingt en De Zandkruiers vergezelt tijdens de afterparty tot 1.00 uur. De bouwgroep heeft wederom haar uiterste best gedaan om het podium van mooie decors te voorzien. De mensen van het licht, geluid, de bouwgroep, de grime en de overige leden achter de schermen en de spelers zijn er klaar voor!

Kaarten zijn vanaf 18 maart te koop bij Dagwinkel Schouten voor € 7,50. De Zandkruiers zien jou graag tijdens de Bonte Avond 2019!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl