Crea-clubje

Willibrordcentrum Heeswijk-Dinther

Dat klinkt gezellig en JA...dat is het ook! Wij zijn een groepje dames van jong en oud die elke dinsdagmiddag bij elkaar komen. Wat doen we dan? Ieder brengt haar eigen hobbyspullen mee en gaat daarmee aan de slag.

Zo zijn er dames die graag breien en/of haken. Er wordt gekleurd en mooie creaties geknutseld en er worden nieuwe hobby’s ontdekt. Diamond painting is nu erg in opkomst en het is erg verslavend. Er is ook een naaimachine aanwezig, waarmee je je eigen kleding of wat dan ook kunt maken. Laat je fantasie de vrije loop. We leren van en met elkaar nieuwe dingen en juist dat maakt het zo leuk en natuurlijk ook erg leerzaam. 

We zitten iedere dinsdagmiddag tussen 12.30 en 16.00 uur in de ontmoetingsruimte van het Willibrordcentrum in Heeswijk-Dinther. Je kunt gewoon eens binnenlopen om te kijken of het wat voor jou is. Zo’n eerste stap kan veel moeite kosten, maar wie niet waagt, wie niet wint! En misschien ben je meteen verkocht want het is gewoon 'kei' gezellig.

Het is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden oftewel geen verplichtingen, je kunt gaan en staan wanneer je wilt. 
Iedereen is welkom, want samen creatief bezig zijn is leuker en gezelliger dan alleen! 

Voor meer info mag/kun je bellen naar Marlou Blommers-van den Berg, 06-12625264 of Dionne van Gaal-van Thiel, 06-19804408.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl