Accordeonfestival

Partycentrum ’t Maxend Nistelrode

Op 2e paasdag 22 april wordt voor de 31e keer het Internationaal Accordeonfestival gehouden. Dan zullen de grote kopstukken uit de accordeon wereld elkaar ontmoeten bij Partycentrum ’t Maxend in Nistelrode.

Het programma is gevarieerd en interessant voor iedereen die van accordeonmuziek en het bespelen ervan houdt. Het is een gezellig evenement, met spelers uit België, Duitsland en natuurlijk Nederland, ook zijn er enkelen plaatselijke beroemdheden die hun kunsten komen vertonen.

Het festival heeft twee podiums. Op het hoofd podium staat een vakkundige drummer die voor de begeleiding zorgt en het 2e podium is een open podium, waar iedereen zijn of haar klanken te gehore kan brengen. Ook zal er een verkoopstand van accordeons en trekzak- harmonica zijn.

Onder het genot van een hapje en drankje zullen div. artiesten voor jou optreden en er zal zeker plaats op de dansvloer zijn voor een dansje. Er is een grote paasloterij waar prachtige prijzen te winnen zijn.

Dit Festival dat al 30 jaar een succes is, word georganiseerd door het Bernhezer Gehandicapten Bal (BGB). Deze organisatie organiseert diverse evenementen om geld in te zamelen voor het Groot Bernhezer Verkleedbal dat op de eerste zondag in november gehouden wordt. Om 10.00 uur gaat de deur open, de entree bedraagt € 2.00, dat tengoeden zal komen aan de BGB. Om 11.00 uur zal gestart worden met het programma. Voor informatie kun je mailen naar: bgb@verkleedbal.nl of bel naar Partycentrum ’t Maxend 0412-611251.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl