Voorverkoop abonnementen

Zwembad 't Kuipke Heesch

Op 1 mei zal buitenzwembad ’t Kuipke in Heesch weer open gaan (en bij mooi weer hopelijk wat eerder). Op dit moment wordt er door vrijwilligers hard gewerkt om alles klaar te maken voor de opening. Het zwembad wordt gevuld, de kleedhokjes hebben een nieuw likje verf gekregen, bij het peuterbad wordt een waterspuitende kronkelslang geplaatst en het winkeltje wordt bevoorraad met, naast het gangbare assortiment, ook verantwoorde keuzes. Vanaf dit jaar zal het hele terrein rookvrij zijn. Het zwembad draagt graag haar steentje bij aan de weg naar een rookvrije generatie. 

Ook dit jaar krijgen vaste bezoekers de mogelijkheid om een abonnement met korting te kopen tijdens de voorverkoop. In de voorverkoop op zaterdag woensdag 17 april (13.00 tot 15.00 uur) kost een persoonlijk abonnement € 40,00. De voorverkoop zal plaatsvinden bij het zwembad, neem een recente pasfoto mee, betaling met PIN (voorkeur) of contant. 

Alle tarieven en openingstijden (aangepast aan de continuroosters van de scholen) zijn te vinden op www.zwembadhetkuipke.nl.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl