60-jarig jubileumfeest KBO-Dinther

CC Servaes Heeswijk-Dinther

Moederdag valt precies samen met het 60-jarig bestaansfeest van de KBO-Dinther. Daarom nodigen wij je uit op zondag 12 mei voor een feestelijke moederdaglunch van 12.00 tot 13.30 uur. Dus niet alleen KBO-leden. Iedereen is welkom. We hebben feest voor het hele dorp. De barzalen van CC Servaes worden omgetoverd in een sfeervolle ambiance om te genieten van een luxe lunch. De kosten hiervoor bedragen € 10,00 vanaf de leeftijd van 6 jaar & €5,00 voor kinderen van 3 t/m 5 jaar. Kinderen t/m 2 jaar gratis.  

Je kunt je voor 26 april schriftelijk aanmelden met naam, adres, telefoon, het aantal personen, vermelding van het aantal kinderen t/m 2 jaar en kinderen van 3 t/m 5 jaar en het verschuldigde totaalbedrag via de KBO-brievenbus in CC Servaes of deze gegevens e-mailen naar info@kbo-dinther.nl 

Betaling dient gelijktijdig met de aanmelding plaats te vinden op rekening NL08 RABO 0111 6006 42 t.n.v. KBO-Dinther. Jouw aanmelding is geldig na ontvangst van het totale bedrag voor de door jouw aangemelde deelnemers.

Betaling = aanmelding. Wie het eerst komt, het eerst maalt. 

Na de Moederdaglunch is er ‘s middags volop drukte in en rondom CC Servaes. Met ConsulTante Sybille. Met films en powerpoint presentaties. Met optredens van koren, muziekgezelschappen en een orkest. Met een informatiemarkt en workshops. Met een puzzelfietstocht en een puzzelwandeltocht, die starten om 13.00 uur. Met duo-fietsen. Met kinderactiviteiten en een goochelaar. En er is een friettent.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl