Op stap met de boswachter

Kasteel Heeswijk Heeswijk-Dinther

Op Tweede Paasdag, maandag 22 april, vieren Brabants Landschap, IVN Uden en IVN Bernheze het voorjaar met de Dag van het Landschap. Dit jaar staan de Brabantse zandpaden centraal. Tijdens de Dag van het Landschap nemen de gidsen u mee naar Landgoed Heeswijk en hoort u van alles over de biodiversiteit en de historie van zandpaden. Ondertussen geniet u ook van het prachtige voorjaarslandschap dat aan u voorbij trekt. Voor of na de wandeling kunt u een kijkje nemen in Kasteel Heeswijk.

Gratis wandelexcursies in heel Brabant

Tijdens de Dag van het Landschap kunt u op 14 locaties meewandelen met de boswachter. Het totale programma van de Dag van het Landschap is te vinden op www.dagvanhetlandschap.nl.

De excursies starten om 12.00, 13.30 en 15.00 uur, voor de ingang van het kasteel. De wandelingen duren anderhalf uur en zijn leuk voor jong en oud. Om 12.00 uur is ook een kort wandelrondje met de boswachter mogelijk. Deelname is gratis en reserveren is niet nodig. Het is raadzaam om (waterdichte) wandelschoenen of laarzen aan te trekken. Honden mogen helaas niet meewandelen.

Adres en parkeren: Kasteel Heeswijk, Kasteel 4 in Heeswijk-Dinther. Parkeren in het weiland aan de Gouverneursweg (€2,-). Ondertussen geniet u ook van het prachtige voorjaarslandschap dat aan u voorbij trekt.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl