Film: Het ongelooflijke verhaal van de mega grote peer

CC Nesterlé Nistelrode

‘Het ongelooflijke verhaal van de megagrote peer’ wordt gekenmerkt door een levendige verbeeldingskracht en een flinke dosis humor.

In Solby, een klein en vredig Deens havenstadje, is het goed toeven voor de vrienden Sebastian en Mitcho. Totdat de geliefde burgemeester die ze liefkozend ‘JB’ noemen, van de ene op de andere dag verdwijnt. Wanneer hij een jaar vermist wordt, vinden de vriendjes bij toeval een fles in zee met daarin een briefje met een mysterieuze tekst: ‘Aan wie deze boodschap ook vindt, ik ben gestrand op het mysterieuze eiland. Red me alsjeblieft! Sebastian en Mitcho zijn ervan overtuigd dat het briefje afkomstig is van JB en besluiten hem te gaan redden. Dat doen ze in een tot boot omgebouwde, megagrote peer. Ze krijgen in hun zoektocht hulp van de gekke professor Glykose, Samen zetten ze koers naar het mysterieuze eiland waar de burgemeester te vinden zou zijn, een plek waar nog nooit iemand van is teruggekeerd. Al snel komen ze terecht in een bijzonder avontuur vol rare piraten, zeemonsters en gigantische peren.

Het ongelooflijke verhaal van de mega grote peer is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Deense auteur Jakob Martin Strid. Deze vlot geanimeerde film vangt de rijke verbeeldingskracht en humor van het kinderboek.

Kaartjes €2,50 euro zijn verkrijgbaar voorafgaand aan de film. De foyer is geopend om 14.30 uur. Er is geen pauze.

Donderdag 25 april - aanvang 15.00 uur.         

Voor meer informatie over deze films zie www.nesterle.nl 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl