Lentedag op de Boerderij

Koffiestraat 6 Heeswijk-Dinther

De pr-groep van ZLTO Bernheze organiseert voor het zesde jaar op rij hun 'Lentedag op de Boerderij'Kinderen en ouders vragen na afloop of het volgend jaar weer georganiseerd gaat worden, alle reden voor de pr-groep om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

Dit jaar stelt Familie van den Boom uit Heeswijk-Dinther hun melkveehouderij open voor alle kinderen uit Bernheze en omstreken. Lekker knuffelen met kuikentjes, spelen met puppy’s, een rondje rijden op een pony, ravotten in het zand, proeven van de producten, luisteren naar een verhaaltje, kortom: beleven wat de boerderij te bieden heeft!

Dat melk niet uit de fabriek komt, maar van de koe. Het klinkt zo vanzelfsprekend, maar voor kinderen die weinig tot geen contact hebben met de agrarische sector is het een middag vol ontdekkingen! Samen met papa en mama of opa en oma op onderzoek uit. Een hele leuke invulling voor de woensdagmiddag in de meivakantie met als leuke bijkomstigheid: Gratis entree!

Dus trek je laarzen aan, neem je vriendjes of vriendinnetjes, broertjes of zusjes mee, laat je beste kleren en je eigen huisdier thuis en kom naar Familie van den Boom aan de Koffiestraat 6 in Heeswijk-Dinther op woensdagmiddag 24 april van 13.00 tot 16.00 uur. Jullie zijn van harte welkom!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl